خانواده ماکارونی لوله ای بزرگ به تنهایی حدود بیست نوع دارد! در میان آنها، ماکارونی که با کمال میل پنیر آب شده را همراهی می کند یا خود را در یک ظرف گراتین دعوت می کند. ریزتر، ماکارونی لوله ای نازک و ماکارونی آرنجی را که ضخیم تر است و شکل منحنی دارد، تشخیص می دهیم.
در حالی که پوسته های ماکارونی مورد علاقه کودکان باقی می ماند، کانلونی را می توان به صورت پر شده (مثلاً با گوشت یا توفو) خورد و با سس بولونیز پوشانید.
پنه به خوبی با پستو مخلوط شده با روغن زیتون یا سس آرابیاتا هماهنگ می شود: شما باید بین پنه کلاسیک و پنه مخطط یکی را انتخاب کنید که سس را راحت تر در ظرف نگه می دارد.
.400 شکل پاستا وجود دارد. اما چه پاستا باشد یا اسپاگتی، چه فارفاله یا پنه، تقریباً همه ماکارونی ها با بلغور گندم دوروم، آب و نمک درست می شوند. پس چرا یک نوع پاستا را بر دیگری ترجیح میدهیم.
پاستا را می توان بر اساس ترکیب آن دسته بندی کرد، به عنوان مثال بین ماکارونی خشک تهیه شده از آرد گندم دوروم و ماکارونی تازه که حاوی تخم مرغ نیز می باشد، تمایز قائل شد. بلکه با توجه به اندازه و شکل آنها!
در میان ماکارونی های کوتاه، ماکارونی با الفبای پسرونده (مناسب برای سوپ)، اورزو (که شبیه دانه برنج به نظر می رسد)، کونچیلیته به شکل صدف یا کروزه های ساخته شده از آرد گندم سیاه را می یابیم.
علاوه بر این، اگر در شهر باری قدم بزنید، مطمئناً زنانی را خواهید دید که با چرخاندن خمیر با انگشت شست، آنها را با دست درست می کنند!