بادام زمینی نمکی مزمز میوه ای است که حاوی کربوهیدرات، پروتئین (33 درصد) و ویتامین های کمپلکس B مانند B6 و به ویژه نیاسین یا ویتامین B3 است که به تعادل سیستم عصبی کمک می کند.
علاوه بر این، این میوه مکمل ارزش پروتئینی غلات بوده و با آن پروتئینی با ارزش بیولوژیکی بالا به دست می آید.
منبع خوبی از فیبر، ایده آل برای مبارزه با انتقال آهسته، همچنین فولات یا اسید فولیک و منیزیم است. دومی سیستم عصبی را در سلامتی خوب نگه می دارد و همچنین شل کننده عضلانی است.
یک غذای کاربردی غذایی است که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع به طور منظم و در سطوح موثر، از جمله غذاهای غنی شده، غنی شده یا تقویت شده، تأثیر بالقوه مفیدی بر سلامتی دارد.
به همین دلایل، بادام زمینی نمکی یک غذای کاربردی محسوب می شود.
بادام زمینی نمکی به عنوان یک غذای کاربردی در نظر گرفته می شود، زیرا باعث تقویت سیستم ایمنی می شود، که عملی مبتنی بر تجویز برخی مواد مغذی مانند آرژنین، گلوتامین و ویتامین D است که علاوه بر تغذیه، اثر درمانی بر پاسخ ایمنی، التیام زخم ها نیز دارد. و روند بازیابی به طور کلی.
نام گیاهی بادام زمینی است که از خانواده حبوبات است اما به دلیل ترکیبات شیمیایی آن در دسته آجیل قرار می گیرد. یکی از مواد غذایی با کمترین شاخص گلیسمی 15 است، بنابراین مصرف روزانه آن در افراد دیابتی توصیه می شود.
یکی از بزرگترین چالشهای متخصصان تغذیه، تلاش برای تغییر عادات غذایی در جامعهای است که مصرف غذاهای غنی از چربیهای اشباع و ترانس بسیار بالاست.
شیدایی، بادام زمینی نمکی یا بادام زمینی یکی از رایج ترین آجیل هاست، حاوی مقدار زیادی پروتئین است، در واقع یکی از غذاهایی است که بیشترین پروتئین را دارد.
بادام زمینی نمکی را می توان به شکل طبیعی خورد، فقط کمی آن را برشته کنید و تمام. آنها همچنین می توانند فرآوری شده و چاشنی شده با نمک، فلفل قرمز و حتی طعم لیمو پیدا شوند. در هر صورت بادام زمینی بوداده خورده شود، خوشمزه است.
بادام زمینی نمکی واقعاً یک حبوبات است، اما به دلیل دارا بودن تمام خواص مغزها مانند بادام هندی، بادام و … در خانواده آجیل ها قرار می گیرد.